Framåt med med mål i sikte!!

Njuter för fullt av stugliv och mår riktigt gott.
Vårt projekt här i Änglaparadiset har framskridit och doften av målfärg hänger i luften 🙂

Men vi har även hunnit med fina stunder av kvalitetstid vid kaffebordet. Jag känner hur mitt inre tankas av positiv energi och gör sig redo för det som komma ska.

I dag har exakt 9 månader förflutit sedan den förra fotoperationen. Ironisk nog så ”firas” detta med att bli medveten om att tiden för kommande operation har blivit fastställd.

D.v.s. den skriftliga kallelsen till operation har kommit nu. Den 6.9 blir den av och jag tackar för att jag kommande jul har kommit så långt så att jag har nöjet att vara fri från gips.

Det gläder mig och tankarna har kretsat kring ”vad är fötternas status om ett år tro??”  Känns bra att kunna se framåt mot målet.
Det är motiverande!

Men för tillfället fokuserar jag på att ta vara på stunden som den är. Med en blandning av så väl  träning, projektpyssel och gång i kuperad terräng som vila i form av lata stunder i solstolen 🙂

Så skönt!!

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Positivt tänkande, Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.