Med Hjärtat fyllt av njutning…

Godmorgon!
Bilen är packad och under gårdagen tog vi oss via natursköna vägar söderut.
Efter en natt på hotell i en större stad fortsätter vi färden i dag  och slut-destinationen nås under eftermiddagen 🙂

Som jag har längtat efter tid i vårt egna Änglaparadis. Efter lugnet, naturen och tystnaden 🙂 Så som alltid är glädjen är stor över att ännu en gång få njuta av möten, kaffestunder och närhet. Närhet till Änglar som jag sällan har möjlighet att röra och vara nära.

Och just i dag – på min födelsedag – njuter jag extra mycket av, att tillsammans med <3-Ängeln, ha den sistnämnda möjligheten! Så dela min glädje och ge din vän en extra varm kram. Och hälsa vännen från mig 🙂

Ha en fin dag,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Med Hjärtat fyllt av njutning…

  1. malenamolin skriver:

    Massor med grattiskramar till dig!

  2. greta skriver:

    Grattis från ett regnigt Terjärv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.