De doftar så gott!!

För en tid sedan berättade jag ju om doftpinnarna från Air Wick som jag blivit utvald att få testa via Buzzador.

Nu har paketet anlänt och vi har testat de båda dofterna Cool Linen & White Lilac och Midnight Blackberry & Vanilla Silk. Och precis som jag trodde före paketet kom så tycker jag bäst om den förstnämnda vattenbaserade doften, som för närvarande står fint placerad i vårt badrum och sprider en doft av ren tvätt och syren.

Den sistnämnda doften baserad på eteriska oljor lämpar sig, enligt mig, kanske inte riktigt i WC eller badrum. Eftersom den ger en blandad doft av friska björnbär och vanilj. Utan gör sig kanske mera rättvisa i större utrymmen så som tex vardagsrum eller liknande.

Produkten är enkel att använda – bara att ta bort skyddskorken från den medföljande lilla vasen och lägga i önskat antal pinnar. I förpackningen finns 6 st pinnar; önskar man en kraftigare doft lägger man flera pinnar och mindre doft färre pinnar.

Själv började jag med att sätta i 2 pinnar och redan det blev nästan för kraftig doft. Så jag rekommenderar att man börjar med mindre antal pinnar och ökar på när doften börjar klinga av.

Anvisningarna på förpackningen är tydliga. Produkten rekommenderas inte åt personer som är överkänsliga mot parfymer och dyl. Viktigt är också att den lilla vasen står stabilt och oåtkomligt för barn. Doftpinnarna från Air Wick räcker i ca. 4 veckor och finns att köpa i de större butikerna.

Kan varmt rekommendera er att prova dem!!

Det här inlägget postades i Buzzador - BUZZ BUZZ!!, Skruttet Testar, Skruttet Tipsar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.