Har du någon favorit??

Godkväll!
Här i Änglapalatset är allt okej! I kväll har jag gått igenom mina diverse julsaker och kollat vad som passar att göra mitt änglahem ”juligt” och stämningsfullt i år. Men allt plockas inte fram nu till Lilla jul… Bara en röd duk på bordet och en adventsljusstake med plats för fyra ljus =) Resten får vänta till lite närmare jul!!
 
När brukar DU börja julpynta ditt hem?? Har du något favorit julpynt??
 
Dagen / Kvällen har också bestått av ett besök hos den Behandlande ängeln, kaffesällskap, film (som jag somnade ifrån), TV tittande och ljus….. En behaglig känsla finns i mitt inre!! =)
 
Men nu säger jag GODNATT; Sussa sött!!
Änglakramar!!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

8 svar på Har du någon favorit??

  1. Lena skriver:

    I år känns det som om jag plockat fram rätt stor andel av mitt pynt redan nu till lillajul. Och ändå är det inte speciellt juligt här. Det måste ju absolut betyda att jag behöver mera juligt, vilken tur att jag ska iväg mot stan idag 😉

  2. Sunshine skriver:

    Hejsan! Vi ska inleda julpyntandet ikväll, hela familjen ska pynta, barnen ska pynta sina rum och lite stjärnor i fönstren ska hakas upp på sina krokar, sedan tar vi fram vår traditionella lilla-julgran med tillhörande mini-ljusslinga, lite juldukar och ljus och sedan inväntar vi den ”riktiga” stora julen innan vi tar fram resten. :O)

    Favoritpyntet för min del är nog en liten ängel som står på knä och håller i ett ljus, innehåller batterier så när man ”knäpper på” så börjar ljuset lysa. Fick ängeln när jag var liten av min för många år sedan bortgångna mormor. Tänk, ännu en ängel…om så ”bara” en av plast…

    Ha det hur som helst riktigt bra, jag önskar dig en trevlig och glad lillajul och sköt om dig! KRAAM!

    • skruttet skriver:

      Hejsan!! Ja, änglar är såå oerhört vackra, spelat nog ingen roll om så ”bara av plast”…. En gåva kan betyda så mycket. Själva gåvan behöver inte vara stor, det är tanken o hjärtat som räknas =)

  3. Andreas skriver:

    Hej!Jag inleder julpyntandet så sent som det bara är möjligt!;)Det brukar av tradition ske kvällen innan julafton.Men detta år har jag faktiskt tjuvstartat..Jag överraskade stort detta år och satte upp en ljustake i fönstret redan på lillajulsafton..Har aldrig skett tidigare.Ha det bra och sköt om dig!Kram

    • skruttet skriver:

      Hej Andreas! Hoppas allt är väl med dig och att du får en riktigt bra jul, med allt som hör till =) Tack och Änglakram till dig åxå. =)

  4. maija skriver:

    Hejsveis skrutten!! Här har vi nog nästan allting färdigt…i fönster nya gardiner å olika ljus i fönster..älskar julen och brukar göra ganska tidigt jul i vårt hus..men när julen är förbi så vill jag fort städa bort julen…många gånger redan till nyår så har jag städat bort nästan allt.
    Min favorit julpynt är en ängel som lyser i mitt sovrumsfönster som min nallebjörn har gjort åt mig. Den är så härlig! Den hänger längre än till nyår i fönstret!!!!
    Hoppas nu allt väl med dig??? Sköt om dig!
    Kram
    Maija

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.