Vad framtiden med sig bär.

Hej alla änglar!

Allt väl här i mitt Änglapalats! I dag är det den 3 december och snart har jag funnits här på bloggen i ett år (8.12.2006 00:44:02 skrev jag första inlägget ) Det har verkligen varit ett år fyllt av massor med känslor; Glädje, sorg, hopplöshet, förtvivlan, maktlöshet, smärta, en stark ”änglatro”…

Under året som gått har jag har jag legat på operationsbordet X antal gånger…. Jag har gråtit och känt orkeslösheten, en känsla av ”nu ger jag upp”!  Jag har ramlat ner i mitt vattenfyllda hål mer än en gång för att sedan åter ta mig upp! Änglarna har funnits där och torkat mina tårar, delat min förtvivlan och kämpat, hoppats att allt ska vara bra, gråtit när bakslaget har kommit….
Jag har lämnat Änglaborgen och mina vingar har burit mig till Änglapalatset, där jag nu har gjort mig hemmastadd och trivs enormt bra!!
 

Under året har: Änglarna vunnit kampen mot den eldsprutande Draken ( = Smärtan).. Jag har med änglarnas hjälp tagit mig över den bräckliga bron till Änglarnas rike där smärtfriheten och livsglädjen finns….

Inläggen denna vecka kommer på olika sätt att beröra: Året som gått….

Men kort sagt:

 

Borta är smärtan

Glädjen finns åter där

Nu vill och vågar jag se

Vad framtiden med sig bär.

 

Änglakramar!! Och tack från djupet av mitt Änglahjärta =)

Det här inlägget postades i Dikter, Positivt tänkande, Tankeblogg. Bokmärk permalänken.

10 svar på Vad framtiden med sig bär.

 1. Lena skriver:

  Tack för att du delat med dig av dina upplevelser. Jag hoppas att framtiden kommer att föra med sig många roliga stunder och nya upplevelser för dig, skruttet!

  • skruttet skriver:

   Oj tack snälla =) Ja, hoppas framtiden för med sig massor med trevliga stunder och spännande upplevelser! Just nu mår jag oerhört bra! Jag är glad och lycklig! =)

 2. May skriver:

  Hej! Jag har varit inne hos dig med jämna mellanrum men aldrig satt mitt bomärke här. Nu ska jag göra det…Å visst e det bra med en massa änglar som skyddar å hjälper en när man faller….man e starkare än man tror många gånger! Hoppas ditt änglaliv ska få ett fint å roligt änglaår!
  Änglar finns visst!

  • skruttet skriver:

   Hej! Trevligt att du besöker min blogg! Ja, det betyder massor att ha änglar runt sig, både i glädje och i sorg…. Javisst, finns Änglar =)

 3. Guardian Angel skriver:

  Kramar min vän!!

  • skruttet skriver:

   Oerhört mycket mycket tack till dig, min Guardian Angel för att Just du har funnits där med dina skyddande vingar… Underbart att det finns änglar som du!! KRAMAR!!!

 4. Greta skriver:

  Jag är så glad så glad för din skull! och att du låtit mig vara med i det svåra också.Jag hör sus av änglavingar här idag!Änglamammakramar!

  • skruttet skriver:

   Tack för att DU följt/följer mig! Änglavingarna susar ja! Stillsamt, tryggt och behagligt!!! Kramar till dig min änglavän =)

 5. KiM skriver:

  På framtiden du måste tro
  nu då du har gått över din bro.

  Ingen kan veta hur den är
  så länge man lever man också lär.

  Lär att allt har en mening i livet
  och att man inget ska ta förgivet.

  Låt vännerna ge dig en hjälpande hand
  om inte alltid så nog ibland.

  En trevlig december det ska du ha
  och du, det kommer att bli så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.