Tacksam för att vara FRISK!!

Godkväll!

Allt okej här i Änglapalatset. Lite mera tårar har det varit, känner åter att gränsen mellan tårar och skratt är tunn! Gråter för vad som helst tycker jag, Gråter för att jag är glad, gråter för att jag är ledsen…. Tårarna har gästat mig många gånger under det gångna året….. Men tårar är bra! Så länge man inte bara: ”gråter för att gråta” utan det måste komma något utav det också… Det har gjort fasen så ont att släppa ut sorgen, det har det gjort! Än i dag kan jag bli lessen över att jag – för att få ett slut på smärtorna – måsta vara realistisk och inse att för mig  fanns inget annat alternativ än att ta bort ”allt”!
 
Beslutet var inte lätt att fatta, men det var nog delvis tack vare dagboksformen på bloggen som jag kunde fatta beslutet… Minns ännu hur jag bläddrade tillbaka bland mina inlägg och insåg att största delen av mina dagar var jag påverkad av smärtan…Tycker nog att jag försökte in i det sista att orka kämpa och att klara dagen fastän jag hade svåra smärtor.

Med stor hjälp av underbara änglar klarade jag tillvaron, jag lärde mig glädjas åt det lilla, det gällde att hitta guldkornen fastän vardagen var tung….

 

Nu är jag smärtfri! Jag lever ett helt annat liv…. Behöver inte tänka på läkartider som ska passas, eller att värkmedicinerna ska räcka…. Jag kan fara bort utan att behöva tänka på att: ”hjälpen ska finnas” utan att jag behöver förklara hela min sjukdomshistoria….

Det är underbart!!
 

Visst finns det en baksida med allt också…. Ärr som gör ont, magen krånglar ibland (pga det stora antalet operationer) och hormoner som ska provas ut, eftersom kroppen ej har egen hormonproduktion längre.

Men det är alldeles underbart att inte känna av smärtan och att inte vara begränsad av den.

Underbart att ha högre livskvalité. Underbart att få vakna pigg och utvilad… Jag är tacksam för det liv jag ”fått”! Jag är framför allt så otroligt tacksam för att vara FRISK!! =)

 

Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Sjukdomen Endometrios, Tankeblogg, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Tacksam för att vara FRISK!!

  1. Trollmamman skriver:

    Länge sen jag läst din blogg, härligt att höra att du mår bättre nu 🙂 efter allt du kämpat dig igenom, det är du verkligen värd!

  2. Lisa skriver:

    Härligt att läsa att du mår så bra! Glad för din skull! Jag har också en gråtperiod nu…men mest blir det tårar av glädje. Det är också enslags styrka att kunna gråta. *kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.