Änglaprofessorerna tackar för sig…..

Sådär!
Åter hemma efter ett bra besök hos Änglaprofessorerna och det konstaterades att allt såg fint ut. Riktigt fina var bilderna som togs – Allt satt på plats och hade växt ihop fint!
Operationerna har lyckats bra!  Vården är nöjd med resultatet och det är som jag själv tidigare konstaterat stor skillnad på stabilitet och ställning.

Nu finns inga fler besök inplanerade för kontroller. De skickliga änglarnas arbete är slutfört och en årslång vårdrelation har nått sitt slut.  Inga ord kan beskriva hur skönt det är att min kropp kan få återhämta sig i lugn och ro samtidigt som slutet känns lite abrupt.
Jag hoppas att någon dag få möjlighet att visa det ”riktiga” slutresultatet av deras arbete. När ändstationen så att säga är nådd och inget mera händer.

Det läget  beräknas jag nå ett år efter senaste operation, alltså i september. Som tidigare gissats och än en gång kan det bara konstateras att jag har en väldigt realistisk inställning till min återhämtning. Vilket vården berömt mig för ett flertal gånger.

De 10 skruvarna (fem per finhet) får sitta kvar om de inte orsakar problem. För tillfället är höger häl ganska öm vid tryck. Ömheten beror på att ärret har blivit ganska hårt. Utan längre diskussion gav man mig ärrplåster och skickade med mig plåster för ett antal veckors förbrukning. Det gladde mig oerhört eftersom dessa silikonplåster är ganska dyra.

-Vilken skillnad ni har gjort för mig, TACK!!!

Änglaprofessorernas glädje gick inte att ta miste på.
De var minst lika glada som jag när de tog mig i hand och tackade för sig.

Nu är motivationen på topp,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot. Bokmärk permalänken.

2 svar på Änglaprofessorerna tackar för sig…..

  1. Greta skriver:

    Så roligt att höra Gläds med dig/er!! Änglamorskramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.