Bloggare?? Se hit!!

buzzHar du en öppen blogg –  dvs en blogg som inte är försedd med lösenord?Är du en som tycker om att testa nya produkter och tjänster av olika slag?

kan det här vara något för dig!
Buzzador söker just nu flera personer för kommande kampanjer under 2013.

Som jag tidigare har nämnt är jag själv medlem i Buzzador.
Som medlem får man inbjudan till olika kampanjer – som innebär att prova tex tandkräm, godis, kattmat, barnmat etc. Vilka kampanjer du bjuds till beror bl.a. på din profil (då du blir medlem fyller du i en personlig profil om intressen, fritid, boende m.m.) I din profil väljer du även ’Ja eller nej’ om du är intresserad av att delta i kampanjer som inte är helt gratis. Inbjudan till kampanjer får man via mail och på din medlemssida svarar du inom utsatt tid om du vill delta eller inte. Även om du svarar ja på inbjudan är det ingen garanti för att du kommer med i kampanjen.

Om du kommer med så får du ett mail med  info om kampanjen. Paket med med material, varuprover och ett ark med buzzkoder att dela ut får du per post. Sedan är det bara att börja BUZZA! Att BUZZA innebär att du berättar vad du tycker om produkten för dina vänner och bekanta. Dela ut varuprover och låt dem prova själva! Glöm inte att ge en buzzkod med varje varuprov som du delar ut! Med koden kan din vän enkelt gå in och anonymt lämna sin åsikt om varan genom att svara på några enkla frågor.

Varje gång du BUZZAT loggar du in på din sida och berättar kort om hur det har gått. Fotografera gärna om du har möjlighet.
I slutet av kampanjen lämnar du en lite utförligare rapport om kampanjen i sin helhet.
Medlemskapet i BUZZADOR är helt GRATIS!

Låter det intressant?? Gå då in Här för att läsa mera.
Registrera dig redan nu! Rekryteringen pågår till den 15 februari 2013.

Änglakramar!!

 

Det här inlägget postades i Buzzador - BUZZ BUZZ!! och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.