Från hjärtat säger jag: Tack!

Snart är Mars månad här. Den månad under året då man runt om i världen satsar extra mycket på att sprida kunskap om Endometrios ♥ Och jag vill sända ett innerligt tack för all den fina respons jag fått för boken. Det värmer mitt hjärta så! Tack även till förläggaren för all hjälp jag fått.

Så blev boken verklighet (för mer info läs under fliken Om Boken) :
Tanken på att låta delar av mitt liv med kvinnosjukdomen Endometrios bli till bok, i form KampenBokav Kampen mellan Änglarna & Draken – Att leva med Endometrios har länge funnits. Anledningarna till att den inte har blivit skriven och publicerad förrän maj 2012 är många. Men under en längre tid som sjukledig fanns mycket överlopps tid.
Jag minns den dagen då jag såg det vita pappret framför mig på datorns skärm; fingrarna lades försiktigt på tangentbordet. Bredvid mig brann ett ljus med fladdrande låga samtidigt som radion spelade vacker musik för mig.
Tiden försvann och orden fullkomligt forsade ur mig.

Många är de gånger jag fått frågan:
Hur gjorde du för att skriva boken?

På det finns inget svar. För upplevelsen är den att boken skrev sig själv. För min egen del handlade det mera om att ta till mig allt. Att förstå helhet. Att se samband. Men den största utmaningen låg nog ändå i att ”våga ta chansen” att uppleva allt på nytt.
Mängder av tårar gräts när de olika delarna skulle sättas i hop och gamla sår blev som nya. Men allt eftersom tiden gick infann sig allt fler sköna aha upplevelser och frågor som varit obesvarade i flera år fick sina svar.
Jag bär vetskapen om att det var precis det här som behövde göras för att cirkeln skulle slutas och bli hel. Och jag hoppas att orden om Änglarnas kamp mot Draken även är till hjälp och tröst för någon annan. För en sak är säker: Du är inte ensam!!

In the arms of an angel – Sarah McLahlan

Det här inlägget postades i Bokprojektet, Sjukdomen Endometrios och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.