Ännu en milstolpe är nådd….

Skriver i väntan på besök.
Det är med ett  mycket glatt sinne jag berättar att under dagen har  ännu en milstolpe sett ur finheternas perspektiv blivit nådd.

Runt butikens hyllor bar de båda finheterna mig och jag plockade gubbe_i _kundvagnglatt de varor jag skrivit på listan. Jag flåsade och pustade! Men finheterna orkade genom hela affären utan att protestera. Därmed klarade jag veckans utmaning. Att veckohandla helt på egen hand! Nu är jag trött, men stolt!  Så stolt!!

Änglakramar!!

(Googlad bild)

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Skruttets Träningsläger - Vägen till en ny fot. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.