Lösa Tankar i natten….

Klockan har passerat midnatt.
Jag borde egentligen sova för länge sedan. Men njuter i stället av stillsamma melodiska toner medan jag känner ett skönt sövande lugn komma krypande.  Blodet pulserar i mina muskler efter dagens gång.

Sommarens vistelse i Änglaparadiset har gjort gott. Vistelsen har gett mig precis det lugn och den distans jag önskade finna för några månader sedan. Tid att andas. Tid att reflektera. Tid att växa och lära.

Livet har lärt mig att vara tacksam över alla möten som sker. Och att lägga energi på rätt saker. Nu hoppas jag bara att jag – tillsammans med min älskade <3 – Ängel – kan få fokusera på att leva. Ett skönt, enkelt,  helt vanligt och vardagligt liv i fortsättningen.

Med en vardag fylld med massor av kärlek, städning, matlagning, tvätt, varvat med andra måsten och sköna, innehållsrika kaffe stunder med fina Änglar.

För:
”Livet är vackert – det gäller bara att se sig omkring för att  hitta guldkornen – och sedan ha förstånd nog att njuta av dem”
~Skruttet 10.9.2013~

Änglakramar!!

Robert Pattinson – Love me

Det här inlägget postades i Musik, Positivt tänkande, Tankeblogg, Tänkvärda ord, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.