Smaken var fyllig – den påminde om Päronglass.

För ett antal veckor sedan berättade jag för er om Buzzadorkampanjen för Gainomax Protein. Lovade återkomma med mina åsikter efter jag provat. Vilket jag nu har gjort.

Jag gavs möjligheten att prova Gainomax Proteindrycken i smakerna Vanilj och Päron.
Vaniljsmak är jag inte så förtjust i överlag så favoriten blev helt klart päron.
Smaken var fyllig –  påminde mycket om Päronglass.  Konsistensen på drycken är lite tjockare än mjölk och i mitt tycke helt lagom. Innan testandet var jag orolig för grynighet eller klumpar, det ogillas i stora mått, men oron var helt obefogad. Tack för det!
Jag tyckte också att kroppen återhämtade sig riktigt bra efter träningen, i likhet med andra Protein produkter jag har använt.  Betyget blir varken bättre eller sämre. Men om det någon gång finns andra smaker än dessa 2 så kommer jag nog att prova dem också. Förpackningens enkla utseende – utan extra krusiduller – tyckte jag om och storleken på 2,5 dl kändes tillräcklig.

Snabbfakta om Gainomax Protein Drink

Gainomax Protein_Buzzador

• Hjälper till att återbilda muskelproteiner direkt efter träning.
• Innehåller färre kolhydrater än andra återhämtningsdrycker.
• Proteinförstärkt, laktosreducerad och smaksatt mjölkdrink med lågt kolhydratinnehåll.
• Innehåller 21 g protein och 19 g kolhydrater per förpackning.
• Ett enkelt sätt att få i sig extra högvärdigt protein
• Finns i smakerna vanilj och päron.
• Kan användas t.ex. vid medel- till lågintensiv träning eller kortare träningspass.
• Innehåller laktos och mjölkprotein. Bör ej användas av mjölkallergiker eller laktosintoleranta.

Angående själva kampanjen så var det aningen snålt med prover att ge till vänner och bekanta den här gången. I paketet fanns en extra dryck av varje smak, i real storlek,  att dela ut. Här hade man nog kunnat kosta på sig att laga mindre smakprovsförpackningar. Man hade nog vunnit på det tror jag eftersom det hade varit enklare att göra face-to-face buzzningar, om man haft ett  mindre smakprov. Nu blev de flesta buzzingar gjorda via sociala medier – Men det har ju gått bra det också!

Vad är Buzzador?
Som medlem i Buzzador får man inbjudan till olika kampanjer – som innebär att prova tex tandkräm, godis, kattmat, barnmat etc. Vilka kampanjer du bjuds till beror bl.a. på din profil (då du blir medlem fyller du i en personlig profil om intressen, fritid, boende m.m.) Inbjudan till kampanjer får man via mail och på din medlemssida svara du inom utsatt tid om du vill delta eller inte. Även om du svarar ja på inbjudan är det ingen garanti för att du kommer med i kampanjen.

Om du kommer med så får du ett mail med  info om kampanjen. Paket med med material och varuprover att dela ut får du per post. Sedan är det bara att börja BUZZA!
Att BUZZA innebär att du berättar vad du tycker om produkten för dina vänner och bekanta. Dela ut varuprover och låt dem prova själva! Följ upp och ta del av deras åsikt om produkten.

Varje gång du BUZZAT loggar du in på din sida och berättar kort om hur det har gått. Fotografera gärna om du har möjlighet.
I slutet av kampanjen lämnar du en lite utförligare rapport om kampanjen i sin helhet.
Medlemskapet i BUZZADOR är helt GRATIS!

Helt klart värt att prova på!

(Källa vid presentation av snabbfakta :
Buzzadors kampanjpresentation för  Gainomax Proteindrink)

Det här inlägget postades i Buzzador - BUZZ BUZZ!!, Skruttet Tipsar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.