Barnen drabbas hårdast….

Jag fick ett mail från UNICEF om deras arbete för de katastrofdrabbade i Filippinerna.
Värst drabbade är barnen och givetvis gör jag vad jag kan för att hjälpa:

Hej,

Miljontals barn är drabbade av tyfonen i Filippinerna och vi på UNICEF gör allt vi kan UNICEFbloggför att hjälpa dem. Du är ju bloggare för varenda unge och jag skriver till dig för att be om hjälp. Vi har startat en insamling för att hjälpa barnen i Filippinerna och vi behöver din hjälp att sprida den. Du kan hjälpa oss rädda liv genom att blogga, lägga upp en banner, bilder och dela innehåll…

Tyfonen Haiyan som har dragit in över Filippinerna har drabbat miljontals människor. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas hårdast. UNICEF finns på plats och högsta prioritet är nu att rädda barns liv. De får ut mediciner, mat, rent vatten och hygienartiklar till de drabbade barnen och deras familjer.

Hjälp UNICEF att rädda barns liv, ge en gåva på unicef.se 

 Direktlänk till insamlingen är: http://unicef.se/ad/B184C1?target=/ge-pengar/katastrofhjalp-tyfon.

Foto: UNICEF

Det här inlägget postades i UNICEF - för varenda unge. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.