Brevet

Allt väl i dag! Har den bästa dagen på mycket, mycket länge!! Vaknade utvilad i morse… Tog min dos med Synarela och satte på kaffe…. Synarelan ger den effekt som önskades =) Jag har mindre ont!!
 
Solen skiner och jag är glad…. Tycker om ljuset och min kropp tycker om solens varma strålar =)
 
För någon dag sedan hände något som inte skett på länge: Jag fick ett handskrivet brev på posten! Tårögd läste jag innehållet,visste att orden var skrivna från hjärtat, det värmde mitt Änglahjärta så.
 
Brevet från en Ängel damp ner i lådan som en skyddande vinge en dag när tillvaron inte var så ljus och Änglalik…..Uppskattades massor!!
TACK!!
Det här inlägget postades i Positivt tänkande, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Brevet

 1. Gitta skriver:

  Vad roligt att du mår bra! Och vad trevligt med ett handskrivet brev. Det är inte ofta man får sånt nu för tiden, och inte ofta jag skriver heller. Men uppskattat, det är det!

  • skruttet skriver:

   Kanske man inte tar sig tid att sätta sig ner och skriva?!? Förr var ju brevskrivandet ganska långt det enda och enklaste sättet att kommunicera =) Ha en bra dag Gitta!!

 2. KiM skriver:

  Riktiga brev är mångfalt bättre än E-mail. Kanske därför att då har avsändaren tagit sig tid, suttit ner o tänkt igenom vad den ska skriva (så inte behöver sudda), o menar då varje ord som skrivs. Ett brev behöver inte vara långt, redan ett vykort värmer, det vet vi ju 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.