Nattsvammel från Skuttet

Godkväll!
Helt plötsligt fick jag en innerlig lust att skriva! Fingrarna flyger över tangetbordet, bokstäverna bildar ord. Ur datorns högtalare strömmar musiken ut i den annars tysta lägenheten. Änglamaken sitter i ett annat rum och skriver även han.

 

Stannar upp och tänker… Det känns ibland som det ena avlöser det andra, som om jag just och just hinner andas emellan…. Ändå står jag! Inte alltid rakt upp och inte alltid med ett leende på läpparna…. Men jag står!

 

Jag har vuxit som människa i och med det svåra.Värdesätter det goda och det ljusa i livet. Ödslar inte tid på något eller anstränger mig inte för något som jag inte av hela mitt hjärta tror på. Ibland känner jag mig stark och går från klarhet till klarhet. Får en massa aha upplevekser.

 

Under sessionerna med Ängeln som nystar i mina tankar diskuterar vi ofta rätten till känslor och vissa sessioner skapar mera tankeverksamhet än andra. Efter eller under endel besök kan det känns tungt att bara vara här och nu. Helst av allt vill man bara fly bort och skita i alla funderingar som vänds, vrids och uttalas i det lilla men hemtrevliga rummet. Ännu känner jag mig stundtals liten och rädd varje gång Endometriosen berörs, så mycket smärta, så mycket tårar som det inneburit. Svårt är det att våga förmedla åt de vårdande Änglarna så fort det rör smärtan… Kanske är jag rädd för att ha rätt?

Terapin är mycket bra och jag känner att sessionerna gör mig mycket gott! Även om jag ibland kan tycka att det skulle vara sååå skönt om allt skulle kännas bra NU… Jag blir allt lite otålig ibland. Men terapin tar tid, den måste få ta tid och jag har löfte om att få gå så länge som det finns behov av det. De gånger jag är otålig försöker jag intala mig själv att om jag bara har tålamod nu så kommer det i slutändan att kännas bättre.

 

Känns ändå skönt att ha den möjligheten! Att prata och bolla tankar och känslor med någon som är proffecionell. Att både förstå och kunna erkänna jobbiga situationer för sig själv gör det hela lättare.

 

Gör det i längden lättare att vara den man vill vara. Man hittar sig själv och man vågar vara sitt eget JAG…

 

Nu är det dags att sluta svamla och leta sig i säng.

God natt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nattsvammel från Skuttet

  1. Yvonne skriver:

    Säkert är det så… jag har också bokat tid hos en Ängel som förhoppningsvis ska nysta lite i mina tankar. Även om det handlar om helt andra saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.