Är du uppkopplad jämt?

Mörkret sänker sig över Änglaparadiset.
Löven på träden rör sig sakta utan för och på avstånd hörs göken gala. I övrigt är det tyst och stilla.

Bra dagar fyllda med sysselsättning av varierande slag har passerat och tiden framför datorn har varit mindre än vanligt. Det har varit skönt. Att vara lite onåbar och ovetande ibland gör bara gott. Och tänk vad man hinner med mycket! Dessutom är jag inte så teknisk av mig och behöver inte ha ”det senaste” som finns på marknaden.

Det sistnämnda är en av många anledningar till att telefonen jag har inte är särskilt avancerad.  Eller rättare sagt jag använder mobilens funktioner för interaktion i sociala medier väldigt sällan.

Däremot uppskattar jag å det högsta att det finns möjlighet att kolla mailen. Jag gillar mail, det är smidigt och bekvämt. Det händer rätt ofta att jag går tillbaka och läser ett mail för att minnas vad som är överenskommet. Men villigt ska väl då även erkännas att det finns en viss risk för att man blir lite lat i minnet då, när enkelheten att gå tillbaka och kolla finns. Den risken är jag villig att ta! 😉

Hur är det med dig; Är du uppkopplad ”jämt”?

Nu börjar det bli dags att så småningom krypa i säng,
Godnatt, säger jag till dig min vän,
Änglakramar!!

Det här inlägget postades i Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Är du uppkopplad jämt?

  1. Yvonne Näsman skriver:

    Nej, jag är inte uppkopplad jämt, det finns det ingen anledning till 🙂 Och jag stänger av telefonen om jag vill sova eller vara i fred.

    Änglakram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.