Nattsudd med en doft av Provance….

Klockan har passerat midnatt.
Jag borde egentligen sova, men istället sitter jag och nattsuddar.
Hopplöst pigg och tänker att det kanske inte var så klokt att dricka den sista koppen kaffe. Men kaffet var gott och dracks i ett sällskap som värmde hjärtat så oerhört!

Kvällens eller snarare nattens ordflöde ger jag er från Änglaparadisets lilla kök. Kylskåpet surrar och vackra melodiska toner strömmar ur den lilla laptopens högtalare. Ett ljus sprider en mild doft i rummet.  Örter från Provance stod det på förpackningen om jag minns rätt. För min del är doften ny och den kommer nog att finnas med igen i någon av mina nästkommande beställningar från Partylite skulle jag gissa.

Det tog ett tag för mig att vänja mig med doften, men den är rätt behaglig tycker jag nu. Men enligt min näsa är det ingenting jag skulle rekommendera om man är känslig för lite starkare/kryddiga dofter.

Morgondagen kommer att passera i en ”göra ingenting” anda. Hoppas solen visar sig så att jag kan sitta i en solstol och njuta. Njuta och låta värmen vårda mina ben och fötter, som bara SKRIKER av träningsvärk . De törstar efter vila. En vila jag faktiskt tänker vara god nog att ge dem.

Önskar dig som kikar in en god natt och en utomordentligt fin torsdag, Änglakramar!!

Chris Brown – Without you

 

Det här inlägget postades i Musik, Skruttet Testar, Skruttet Tipsar, Vardagligheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.