Det känns gott. Riktigt gott!

En mulen dag har övergått till riktigt vacker kväll. Solen lyser över trädtopparna och endast några slöjmoln syns på himlen.

Snart har ännu en vecka som gräsänka passerat. Vi återsåg varandra några få dagar innan det var dags att vinka av, krama varandra  och säga ”På återseende”igen. Fyra veckor tills nästa återseende. Veckor  som då kändes länge, nästan för länge. Men nu har som sagt en vecka passerat, så nu återstår bara tre! Snart, Snart!!

Fredagen är här. För min del blir kvällen lugn, i självvald ensamhet, för tröttheten gästar mig i stora mått. Kanske kokar jag  mig en stor kopp kaffe, kryper upp i soffan och njuter av den, medan en del tv:ns fredagsunderhållning får min uppmärksamhet.

Eller kanske jag skulle leta fram en bra bok,  njuta av stillsam musik och känna dagens ljusdoft sprida sig och känna mig nöjd över det faktum att jag lyckats åstadkomma ett nystädat Änglaparadis i dag. Helt på egen hand. Nu börjar finheterna orka rätt långa stunder och sträckorna blir sakta men säkert längre och längre.

Det känns gott. Riktigt gott!
Allt gott önskar jag till dig, som en fin kväll som denna besöker mig,
Änglakramar!!

Brad Paisley – She’s Everything

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Musik, Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.