Härliga Fredag – som jag har längtat efter dig!

Fredag. Härliga Fredag!

lyckasVeckan har gått lika fort som den kom. Jag har hunnit med en hel del. Egentligen. Förutom att ta det lugnt. Men jag har gjort trevliga saker och däremellan har det funnits tid för lite avslappning varvat med träning. Sysslorna har givit mer än de tagit. Det är huvudsaken.

Men tröttheten börjar visa sig ändå. Och jag tar tacksamt emot morgondagens lediga Lördag. En Lördag som kommer att gå i den totala lathetens tecken. Med mobilen på ljudlös ska jag sova länge. Framåt dagen ska jag placera arslet i soffan och se på film samtidigt som vi njuter av sprakande brasa som sakta falnar och sprider värme i vårt hem.

Och med ett uns av stolthet vill jag berätta för dig.  Att ett stort delmål blivit ännu en gång blivit nått. Under den senaste tiden har Lyx-Åke mest fått vila och i stället har jag med hjälp av min vän kryckorna stått och gått. För nytillkomna läsare kan berättas att vanligast är att vrålåket på hjul får assistera mig vid längre shoppingturer. Eller då vi befinner oss på resa och om avståndet från A till B av någon anledning måste gå fort.

Men i går fick Lyx-Åke bli hemma. Jag var nyfiken – hur skulle det gå?!? Och tillika som orden ”Vansinne – ödet, det utmanar du nu” ringde i mitt huvud drogs ytterkläderna på. Tanken fick inte skrämma. Vi gav oss av till en större stad med större butiksytor. Väl där struntades det i lånestolar och vilopallar. Inget vi behöver, sa både finheterna och jag!

Vilken kick det gav! Borta är den svajande gången som är rätt så typisk vid CP. ”Nu går du ju rak” är för närvarande den vanligaste kommentaren jag brukar få. Det är bara att konstatera kallt – kanske målet att simma innan vintern passerat är nåbart trots allt!

Nu ska jag njuta av fredag så god kväll,
Änglakramar!!

Miley Cyrus – The Climb

(Bilden är googlad)

Det här inlägget postades i Mot nya fötter: Vägen mot finhet nummer 2., Musik, Om Funktionsnedsättningen CP - Cerebral Pares, Positivt tänkande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.