Det är lycka

Egentligen borde jag göra en massa annat nu, egentligen skulle jag inte ha tid att sitta här. Men jag vill skriva, jag vill bolla och leka med orden som bara rinner ut på pappret! Det känns så roligt att skriva i gen då flödet av bokstäver åter bildar ord!

Har även återfunnit lugnet att kunna njuta av musiken, efter en period av vilja att ha total tystnad runt om mig under hela den tid som inte spenderades på att skapa, fixa och greja. Jag slungade mig själv ut på totalt okänt vatten. Bort från den säkra tryggheten, bort från det som var så bekvämt och invant.

Det byttes mot nytt, nästan allt var nytt. Möten med nya ansikten, nya platser… Nya system skulle förstås och systemen, platserna och ansiktena skulle möta mig…. Förändring tar tid. ” Du är modig!” Är ord jag många gånger hört under den senaste tiden.

Nej, jag är inte modig… Jag har bara en stark vilja att förändra och en mycket stark tro på att allt ordnar sig – det som sker är menat att ske! Och det viktigaste av allt… Jag gör inget halvhjärtat utan tror till 110 % på det jag håller på med! Det är lycka!!!

CajsaLisa Ejemyr Det Måste va en Dröm

Det här inlägget postades i Vardagligheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.